Samsung Galaxy Ace Style

Samsung ontwikkeld diverse smartphones en heeft onlangs de Samsung Galaxy Ace Style smartphone op de markt gebracht. Het grote voordeel van dit toestel is de prijs en daardoor ideaal geschikt voor een ieder die naar een goedkope smartphone opzoek is.

Pluspunten

Het grootste pluspunt is de prijs van het toestel. Ondanks dat de prijs zo laag is kunt u wel rekenen op degelijke hardware. Daarnaast is de resolutie van het 4 inch scherm ook prima, namelijk 480×800 pixels. Hierdoor is het toestel groot, maar wel compact genoeg zodat deze in de broekzak past. Ook de dual core processor is van prima kwaliteit zodat alle apps gewoon prima gebruikt kunnen worden.

Ook de software is perfect in orde. De Samsung Galaxy Ace Style is voorzien van Android 4.4 KitKat. Deze versie is speciaal ontwikkeld voor goedkopere toestellen en hiervoor geoptimaliseerd.

Minpunten

De Samsung Galaxy Ace Style heeft net als elk toestel diverse plus en minpunten. Deze smartphone heeft helaas weinig opslagruimte, namelijk maar 4GB. Dit is voor een gebruiker die veel apps download aan de krappe kant. Echter kan dit probleem wel opgelost worden door zelf een microSD geheugenkaart aan te schaffen, gelukkig heeft Samsung deze ruimte wel ingebouwd.