Mobiel internet populairder

Het gebruik van mobiel internet wordt steeds populairder, bovendien wordt deze mogelijkheid hedendaags meer gebruikt dan vast internet. Met vast internet bedoelen we de vaste verbinding vanuit huis, uw werk en of dergelijk. Het gemiddelde huishouden in Nederland heeft momenteel gemiddeld gezien maar liefst 3 mobiele devices tot hun beschikking, hierbij kunt u denken aan smartphones, phablets en tablets.

Mobiel internet of thuis?

Het grote voordeel van mobiel internet is dat internet overal tot uw beschikking heeft. De behoefte naar internet is de laatste jaren enorm toegenomen en eigenlijk ondenkbaar geworden. Ook wilt men overal kunnen internetten en niet gebonden zijn aan de vaste internetverbinding. Steeds meer activiteiten vinden online plaats, dit is dan ook een grote reden waarom men te allen tijde online wilt zijn.

Met een vaste internetverbinding thuis bent u ook gebonden aan uw huis. Ergens anders kunt u niet online zijn op de internetverbinding van thuis. Daarentegen kunt u wel uw smartphone, phablet of tablet aansluiten op uw vaste internetverbinding, waardoor u sneller en comfortabeler online bent. Ook is een internetverbinding thuis onmisbaar, omdat sommige zaken niet handig zijn op de smartphone, phablet of tablet. Soms zijn een groter scherm en een muis nou eenmaal handiger, waardoor deze verbinding ook onmisbaar is.